Animirani film

Celostno spoznajte proces nastanka animiranega filma, od likov do zvoka in montaže.

Ustvarjalni ples

Ustvarjanje giba skozi ples, film, gledališče in glasbo. Glavno vodilo bodo plesne igre.

Klasični balet

Balet ni le ples, ampak je tudi pravljica, je čarovnija, je domišljija.

Počitniško varstvo

Potovanje v svetove domišljijskih zgodb in zakulisja ustvarjalcev.

Klavir in glasba

Učite se igranja klavirja klasično ali pa kar brez not in po posluhu odigrajte vse, kar slišite na radiu! Skladajte svoje pesmi brez predznanja.

Ne uporabljamo sledilcev!
Raje VI sledite nam…


  E-novičnik pošljemo največ dvakrat letno.

  Zakaj Dagiba?

  Pri Dagibi gre za gibanje kot ustvarjanje novega, kot spreminjanje sveta. Naše poslanstvo je ustvarjati umetnost ter izobraževati in opolnomočiti druge za ustvarjanje umetnosti. Pri tem meje med različnimi zvrstmi ali umetniškimi izrazi za nas niso ovira. Gibljivost, stopanje izven okvirjev in povezovanje različnih umetniških področij je tisto, v čemer smo edinstveni. Rezultat je skupnost, ki jo druži vrednota ustvarjalnosti, odprtost, kreativna gibljivost, pri čemer verjamemo, da je vse mogoče!

  Z Dagibo želimo ponuditi daljše kreativne tečaje tako otrokom kot tudi odraslim. Tisti, ki že v času šolanja ali menjave službe iščete tovrstna znanja, lahko pričakujete posebne ugodnosti, pridobljeno znanje pa vam bo pomagalo pri nadaljnjem samostojnem raziskovanju ustvarjalnega duha.

  V čem želimo biti drugačni?

  Povezujemo kreativna področja.

  Ne glede na izbrano aktivnost boste ob izbranih terminih delali z dodatnim mentorjem in spoznavali logične in inovativne povezave med strokami.

  Redni tečaji.

  Na tedenski bazi sistematično napredujete z vajami, od enostavnih znanj k zahtevnim profi prijemom. Programi so natančno oblikovani že preden se vpišete, zato nikoli ni dvoma, kateri je vaš naslednji korak.

  Profesionalna oprema in učitelji.

  Delamo z opremo na visokem nivoju, mentorji z veliko profesionalnih in pedagoških izkušenj.

  Dobrodošli začetniki!

  Tehnično neveščim in popolnim začetnikom bodo prikrajšane muke, ne glede na predznanje boste s postopnimi navodili osvojili orodja, s katerimi lahko ustvarjate tudi po zaključku tečaja. Ne pričakujte, da bo mentor čisto vse uredil. Raje vam v procesu priprave bo pokazal trike in delil svoje izkušnje.